ICT Producten en Oplossingen

Telefonie

Telefonie
B2B Mobile

Met B2B Mobile kunnen mobiele en vaste telefonie worden geïntegreerd. In combinatie met B2B Desk of uw eigen telefooncentrale icm B2B VoIP, beschikt u met B2B Mobile over een krachtige totaaloplossing waarbij mobiele telefonie dezelfde gebruiks- en beheerfuncties krijgt als vaste telefonie. U beheert alles eenvoudig vanuit uw eigen telefooncentrale of uw B2B Desk omgeving.

Voordelen

 • Grip op alle kosten
  Al het telefoonverkeer (vast en mobiel) loopt via één centrale. Per toestel kunt u bepalen tussen welke nummers en tussen welke tijdstippen inkomende en uitgaande gesprekken kunnen plaatsvinden. Hierdoor houdt u maximaal grip op alle kosten voor telefonie. Dus zowel voor al uw interne als externe medewerkers.

 • Iedereen bereikbaar via een intern nummer
  Niet alleen vaste toestellen zijn via interne nummers bereikbaar. Met B2B Mobile geldt dit ook voor mobiele toestellen. Vanaf een mobiel toestel kan ook via een intern nummer gebeld worden naar vaste toestellen.

 • De status van mobiele telefoons zijn zichtbaar in de centrale
  Door de integratie van B2B Mobile is de status van mobiele telefoons zichtbaar op de toestellen van uw vaste telefonie systeem (‘bezet indicatie’) U ziet dus altijd of iemand beschikbaar is.

 • Maximale regie over inkomend telefoonverkeer
  Naast de vaste toestellen, worden ook alle mobiele toestellen betrokken in de regie voor het afhandelen van inkomend telefoonverkeer. Dat betekent dat ook (meerdere) mobiele toestellen over kunnen gaan als er naar het hoofdnummer wordt gebeld.

 • Iedereen belt vanaf het hoofdnummer
  Alle vaste en mobiele toestellen kunnen het hoofdnummer van uw organisatie meesturen.

 • B2B Mobile werkt wereldwijd
  Als u kiest voor B2B Mobile, maakt het niet uit waar uw medewerkers zich bevinden. Alle functies van B2B Mobile worden sowieso in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland ondersteund. Voor alle overige landen waar het ‘CAMEL’ protocol wordt ondersteund, kunt u contact met ons opnemen.

 • B2B Mobile werkt op alle mobiele telefoons
  Met B2B Mobile kunt u alle bestaande mobiele telefoons blijven gebruiken, ongeacht leeftijd en functionaliteit. Als u B2B Mobile gaat inzetten, wordt alleen uw huidige SIM-kaart vervangen voor een B2B Plaza SIM-kaart.

 • Eén factuur met alle kosten
  U krijgt nog maar één factuur met daarop alle kosten voor vaste en mobiele telefonie. Geen uitzoekwerk, overzichtelijk en tijdbesparend.

 • Uiterst betrouwbaar
  In tegenstelling tot veel andere aanbieders, worden mobiele toestellen rechtstreeks gekoppeld aan een intern nummer op uw centrale. Er is dus geen sprake van ingewikkelde routeringen, apps, WiFi of een eigen zendmast (picocell). Met B2B Mobile is mobiele en vaste telefonie geïntegreerd op de meest betrouwbare en kostenbesparende manier.

Wat kost het?

 • Vaste maandelijkse kosten
  Het totaalbedrag aan vaste maandelijkse kosten is afhankelijk van het aantal mobiele toestellen dat wordt gekoppeld aan B2B Mobile. Per toestel wordt een vast laag bedrag per maand in rekening gebracht.

 • Eénmalige kosten
  Er is alleen sprake van lage éénmalige setup kosten per mobiele telefoon om het toestel aan de telefooncentrale te koppelen.

 • Gesprekskosten
  Voor alle gesprekken geldt een vast tarief per minuut en per gesprek. Met B2B Mobile bespaart u niet zo zeer op de kosten per gevoerd gesprek. De grote besparing zit in het beheer van de totale kosten voor al het telefoonverkeer. U betaalt nooit meer dan u zelf bereid bent te betalen.

Hoe krijg ik het?

Neem gewoon even contact met ons op.


 

Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Herroepingsrecht